Corona informatie – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Bogaardslaan 56 7339 AH Ugchelen Tel:055-5331510

Corona informatie

Huidige situatie rondom corona in de huisartsenpraktijk

Wij hebben groen licht gekregen voor het vaccineren tegen corona van onze patiënten van 60 tot en met 64 jaar (geboren in 1956-1957-1958-1959-1960).

Het gaat voor deze groep mensen om twee inentingen: de eerste in mei, de tweede in augustus. Iedereen die in aanmerking komt, heeft een persoonlijke uitnodiging en een afspraak van ons ontvangen voor beide vaccinaties.  Deze data staan vast en het is belangrijk dat u beide dagen komt. Hou er rekening mee als u vakantieplannen maakt, want u kunt de vaccinaties niet inhalen of via de GGD ontvangen.

Ondanks berichtgeving in de media, krijgen wij het AstraZeneca vaccin niet eerder geleverd dan de datum die op uw uitnodiging staat. Het is dan ook niet mogelijk uw afspraak te vervroegen. Mocht er nieuws zijn over het vaccin, dan vermelden wij dit direct op onze website. Wij verzoeken u hierover niet met de assistente te bellen. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Het aantal vaccins dat wij hebben, correspondeert met het aantal uitnodigingen en het is een complex protocol dat wij moeten uitvoeren om veilig en verantwoord te vaccineren. Daarom kan de afspraak niet worden verzet naar een andere dag of een ander tijdstip. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Heeft u een uitnodiging ontvangen, lees hem dan zorgvuldig door en neem de ingevulde formulieren mee naar de afspraak, want zonder uw formulier kunnen wij u niet vaccineren. 

Wij merken dat veel mensen, die jonger zijn dan 60 jaar en normaal gesproken in aanmerking komen voor de jaarlijkse griepprik, ons vragen wanneer zij aan de beurt zijn. Deze groep mensen (geboren tussen 2003 en 1961) wordt in de maand mei door de GGD uitgenodigd.

Het blijft belangrijk dat wij weten wie er naar de praktijk komt/in de praktijk aanwezig is dus:

KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP.

Voor zolang de maatregelen voor afstand houden gelden, blijft het belangrijk om ons contact zoveel mogelijk op afstand uit te voeren. Wij hebben dan ook veelal consulten via de telefoon, beeldbellen of een e-consult.