Corona informatie – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Bogaardslaan 56 7339 AH Ugchelen

Corona informatie

Huidige situatie rondom corona in de huisartsenpraktijk

Toch nog sneller dan verwacht: 1 maart ontvingen wij het bericht dat wij coronavaccins mochten bestellen voor de eerste groep van onze patiënten, mensen geboren in 1956 en 1957 en onze patiënten met ernstig overgewicht (BMI groter dan 40).

Degenen die in aanmerking komen zijn inmiddels gevaccineerd.

Wij hopen en verwachten dat wij in de loop van het (voor)jaar een nieuwe groep patiënten mogen en kunnen uitnodigen. Bent u aan de beurt dan krijgt u een brief van ons.

Wij willen er zeker van zijn dat er een vaccin in de praktijk is voor iedereen die de brief ontvangt. Vandaar dat u de uitnodiging pas kort van te voren ontvangt; dit kan een halve week voor vaccinatie zijn.

Onze adviezen voor diegene die de brief ontvangen:

  • Lees de brief zorgvuldig door. Er staat veel informatie in en waarschijnlijk veel antwoorden op uw vragen.

  • Vul de papieren in en neem ze mee naar de afspraak. Zonder ingevuld papier: geen vaccin.

  • Patiënten die bekend zijn bij de trombosedienst: Neem direct contact op met de trombosedienst. Zij bepalen of het verantwoord is om de vaccinatie te krijgen.

  • U kunt de afspraak helaas niet verzetten naar een andere dag of tijdstip. Wij moeten een complex protocol uitvoeren om veilig en verantwoord te vaccineren. Daarnaast krijgen wij alleen levering van de vaccins voor de groep die wij vaccineren.

Het blijft belangrijk dat wij weten wie er naar de praktijk komt/in de praktijk aanwezig is dus:

KOM NIET NAAR DE PRAKTIJK MAAR NEEM ALTIJD EERST TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP.

Voor zolang de maatregelen voor afstand houden gelden, blijft het belangrijk om ons contact zoveel mogelijk op afstand uit te voeren. Wij hebben dan ook veelal consulten via de telefoon, beeldbellen of een e-consult.