Bereikbaarheid – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Bogaardslaan 56 7339 AH Ugchelen Tel:055-5331510

Bereikbaarheid

Vanwege tekort aan assistentes kan de wachttijd aan de telefoon oplopen.

Voordat u een afspraak wenst te maken bij uw huisarts, adviseren wij u om eerst te kijken op www.thuisarts.nl. Of om de vragenlijst in te vullen via de link op onze startpagina (praatmetdedokter.nl).

Ons telefoonnummer is

055-5331510

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 en maken gebruik van een keuzemenu. De herhaalreceptenlijn (keuze 2) is 24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar.

Ons adres is Bogaardslaan 56, 7339AH Ugchelen.

Elke werkdag van 8.00-17.00 uur is er iemand aan de balie aanwezig of bereikbaar via een bel. Houdt u er rekening mee dat we een open balie hebben. Vandaar dat wij u adviseren om ons te bellen als u een privacygevoelig onderwerp met de assistente wilt bespreken. ’s Avonds, in het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten. Voor dringende gevallen die niet kunnen wachten totdat de praktijk weer geopend is, belt u de Huisartsenpost Apeldoorn, telefoon 085-0791110.

We zijn de hele dag bereikbaar, maar als u voor dezelfde dag een afspraak wilt maken of een huisbezoek wilt aanvragen is het wenselijk dat u voor 10.00 uur belt.

Na 16.00 uur hebben de huisartsen geen spreekuur meer. De assistente voert dan taken uit, waarbij het wenselijk is dat zij zo min mogelijk gestoord wordt. Vandaar dat u tussen 16.00 en 17.00 uur uitsluitend kunt bellen voor medische problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Rol van de assistente

De assistente maakt afspraken voor alle spreekuren en huisbezoeken. Ook kan zij voor alle medewerkers een belafspraak inplannen.

Om een goede planning te maken en de spoedeisendheid van uw vraag in te schatten, zal zij vragen naar de reden van uw afspraak. De assistente heeft hiervoor genoeg ervaring en instructies van de arts. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen en kan u medisch advies geven. Waar nodig zal zij overleggen met de huisarts.

Goede rolstoeltoegankelijkheid

Onze moderne praktijk is goed toegankelijk voor wandelwagens, rolstoelen en scootmobielen.