Dossier inzage – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Bogaardslaan 56 7339 AH Ugchelen Tel:055-5331510

Dossier inzage

Bekijk uw medisch dossier van de huisarts online

Patiënten hebben het recht om online hun medisch dossier van de huisarts te bekijken. Gewoon thuis via de eigen telefoon of computer.

U (als patiënt) ziet dan bijvoorbeeld het advies van uw huisarts, een lijst met uw medicijnen of uitslagen van bloedonderzoek. Hierdoor wordt het makkelijker om samen met uw huisarts te praten over uw eigen gezondheid en om een keuze te maken over de behandeling.

Zo werkt het

Als u online uw medische gegevens wil inzien, dan dient u in te loggen op het patiëntenportaal. Heeft u deze mogelijkheid nog niet, dan kunt u deze eenvoudig op onze website aanmaken of een uitnodiging ontvangen via onze assistente. Hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan telefonisch contact met ons op (055-5331510).

Veilig gegevens uitwisselen

Uw medische gegevens zijn goed beveiligd. Alleen de medewerkers van de huisartsenpraktijk en u hebben toegang tot deze gegevens. De huisartsen roepen u op om voorzichtig te zijn met het geven van uw medische gegevens aan anderen. Zij adviseren u om uw inloggegevens altijd geheim te houden en nooit zomaar aan bedrijven te geven die daarom vragen.
Klik hier voor een uitlegfilmpje