Spreekuur huisartsen – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Bogaardslaan 56 7339 AH Ugchelen Tel:055-5331510

Spreekuur huisartsen

Voor het spreekuur maakt u telefonisch een afspraak via de assistente. Als u bent ingelogd kunt u ook zelf via het patiëntenportaal een afspraak inplannen. Een enkel consult duurt 15 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben, of wilt u meerdere dingen bespreken, plan dan een dubbel consult van 20 minuten. Via e-mail kunt u geen afspraken inplannen.

Werkdagen huisartsen:

Dokter C.J. Haverkamp:

dinsdag, donderdag en vrijdag   08.00-17.00

Dokter T. Mons:

maandag, dinsdag, woensdag   08.00-17.00

Dokter B. Petersen (waarnemend huisarts):

maandag en vrijdag van 08:00-17:00


Rol van de assistente bij de pl
anning 

De huisartsen hebben dagelijks spreekuur volgens afspraak. In verband met de planning zal de assistente vragen naar de reden van uw komst. Dit zorgt voor een goede planning van de spreekuren. De assistente heeft genoeg ervaring en instructies van de arts om het spoedeisende karakter van uw vraag in te schatten. Ook kan de assistente veel vragen telefonisch beantwoorden en advies geven. Soms hoeft u dan niet naar de huisarts en is een telefonisch advies de oplossing. U kunt ons de hele dag bereiken voor een afspraak. Wilt u een afspraak of een huisbezoek voor dezelfde dag dan adviseren wij u om voor 10.30 uur te bellen.

Huisbezoeken
Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar de praktijk te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen.

Meer tijd
Voor één klacht  plannen wij 10 minuten. Als u meer klachten heeft dan kunt u dit aangeven bij de assistente. Zij kan extra tijd voor uw klachten inplannen. Door een goede planning kan de huisarts uw klacht de aandacht geven die het nodig heeft. Daarnaast lopen de spreekuren hierdoor minder uit.

Telefonisch consult

Voor eenvoudige vragen kunt u ook bij de assistente een belafspraak aanvragen met de huisarts. U hoeft dan niet naar de praktijk te komen.