Nieuwbouw aan de Bogaardslaan – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Bogaardslaan 56 7339 AH Ugchelen Tel:055-5331510

Nieuwbouw aan de Bogaardslaan

Sinds 30 juli 2018 werken wij samen met de praktijk van dokter Flenter, Roodenburg en Rekveldt onder 1 dak: Huisartsencentrum Ugchelen aan de Bogaardslaan 56. Wij blijven twee aparte praktijken met onze eigen dokters, assistentes en praktijkondersteuners. De wachtkamer is wel gedeeld. Zo kan het gebeuren dat de wachtkamer voller lijkt dan u gewend was, maar dit komt omdat er meerdere artsen en assistentes tegelijkertijd werken.

Ons pand heeft 16 parkeerplekken op eigen terrein. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen aan de Bogaardslaan. Het gebouw is ook goed toegankelijk voor minder validen, dankzij de hellingbaan en de automatische schuifdeuren. Gedurende de winter staan deze deuren op de winterstand.

Onze assistente is gedurende de dag deels aanwezig aan de balie, maar ook in haar behandelkamer of in de back office (waar zij de telefoon aanneemt). Treft u haar niet aan de balie, dan kunt u op de bel drukken die op de balie klaar ligt. Zij komt dan zo snel mogelijk. Het kan soms even duren omdat zij met een telefoongesprek bezig kan zijn.

Daarnaast vindt u in ons pand de volgende organisaties, die u zelf kunt benaderen voor het maken van een afspraak: