Anja Muntz-Mol – Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei – Ugchelen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Ugchelse Kei
Bogaardslaan 56 7339 AH
Ugchelen

Anja Muntz-Mol

Praktijkondersteuner GGZ
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag

Mijn naam is Anja Muntz en sinds maart 2019 werkzaam als POH-GGZ, een bekende vorm van psychische ondersteuning, binnen  huisartsenpraktijk ‘de Ugchelse Kei’. Als POH-GGZ ben ik al jaren werkzaam en doe dit werk dan ook met veel plezier.

In mijn werk hoop ik laagdrempelig te zijn voor iedereen. Met mijn Twentse nuchterheid probeer ik het nog steeds bestaande taboe van het krijgen van ‘psychische hulp’ een beetje te doorbreken.

Over mijn privéleven kan ik zeggen dat ik al jaren getrouwd ben en twee kinderen heb in de leeftijd van 11 en 17 (jongen en meisje).  Ik ben dus geboren en getogen in Twente, maar inmiddels al vele jaren woonachtig in Zwolle.

In de praktijk ben ik op maandag en donderdag aan het werk. Het lukt vaak om binnen de praktijk veel te bieden op het gebied van psychologische ondersteuning; het voeren van persoonlijke gesprekken vormt de kern van mijn werkzaamheden. Aanvullend is het soms mogelijk om thuis aan de slag te gaan met modules (E-mental health). Bovendien denk ik altijd mee over geschikte specialistische hulpverlening.

U kunt uw huisarts benaderen als u vindt dat u mijn hulp nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klachten die u ervaart door somberheid, angst, overspannenheid, stress, rouw of geheugenproblemen.

Terug naar overzicht